Nyckelhantering

Enkel och trygg nyckelhantering inom vård och omsorg

I dessa speciella tider är det särskilt viktigt att ha enkla rutiner och fokusera på att ta hand om de som verkligen behöver hjälp och stöd. Istället för att spendera tid på onödig administration och manuella kvittenslistor kan du med vår lösning enkelt och snabbt logga in och hämta rätt nycklar. Alla uppgifter hanteras digitalt vilket säkerställer att rätt nycklar lämnas ut till rätt person. Allt loggas automatiskt. För att göra det ännu smidigare kan vi använda dina befintliga passerkort med vår lösning.

Om en nyckel inte returnerades i slutet av ett skift kan systemet automatiskt skicka ett e-post som en påminnelse. Detta minimerar manuellt arbete, ökar säkerheten och skapar kontroll på alla nycklar under hela dygnet.

Välj mellan olika storlekar på nyckelskåp och hur du vill administrera er personal, brukarna och alla olika nycklar. Vi kan sedan skapa en lösning för er verksamhet baserat på hur ni vill arbeta.

Traka har lång erfarenhet av enkel och säker nyckelhantering inom hälso- och sjukvården. Vi erbjuder trygghet för dig och era kunder med vår digitala och pålitliga lösning. Vi är en del av ASSA ABLOY och tillsammans med våra lokala partners stöttar vi er att förenkla er vardag och fokusera på de som behöver hjälp och stöd.

Traka nyckelskåp

Kontakt

Mer information finns på traka.com. Kontakta oss gärna via telefon eller e-post för att se hur vi kan hjälpa till.

Fredrik Granath
Teknisk Rådgivare Traka Norden 0730-510346
fredrik.granath@traka.com

Claes Hammar
Teknisk Rådgivare ASSA ABLOY Opening Solutions 08-775 16 52
claes.hammar@assaabloy.com

Vill du veta mer? Kontakta oss här
Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin